Büfé

A sportcentrum területén büfé is található, ahol felfrissülhetnek a látogatók, a sportolós, akik a kerékpárúton közlekednek. A büfé kínálatának összeállításakor a sokszínűségre törekedtünk. Egyrészt, hogy a felszolgált ételeket és italokat az egészséges életmód jegyében válogassuk meg, - így született meg a salátabár és a gyümölcsbár ötlete.

Másrészt pedig, hogy a hagyományos ízvilágot kedvelők is megtalálják a kedvenceiket, mint a frissen sült hekk, az amerikai hot-dog, a hamburger, a melegszendvics és különböző desszertek. Gondoltunk a gyermekkel érkezőkre is! A gyermekeket bekerített játszótér várja, a nyugodt, önfeledt pihenés érdekében.

Sportterasz - büfé

A sportteraszon egy 60” HD képernyőn élvezheted a különböző sporteseményeket. Képesek vagyunk bármilyen sportközvetítést vetíteni a teljes európai hálózatról. A Sportterasz a legkomolyabb technológiával hozza el neked kedvenc sportjaidat, és mindezt HD minőségben, amennyiben az adás ezt lehetővé teszi. Kérjük, keress fel minket bármilyen sportesemény közvetítésével kapcsolatban, és mi megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy azt megnézhesd nálunk.

Sportterasz - büfé